Отново бокс с Палми Ранчев

Отново бокс с Палми Ранчев

За поредна година ще се проведе тренировка – семинар с известния наш специалист по бокс Палми Ранчев. Традицията да гостува в ABC FIGHT CLUB датира от дългогодишното спортно приятелство с друг от най-известните треньори и специалисти в бойните изкуства и бойните спортове у нас – Красимир Гергинов. Тази година събитието ще се състои на 16 октомври, събота.

Във време на промени и приспособяване, вследствие на ситуацията с ковид, в която сме поставени, всяко събитие в бойните спортове има своя друга тежест. На срещите и тренировките с хора, отдали живота си на спорта, можем да почерпим не само технически похвати и новости, но и мотивация да продължим напред.

Ценни са съветите на Палми Ранчев и за спортно-техническата подготовка, и за спортното дълголетие, и за мениджмънта на изявите, ценни са и спомените и опита му от работа с различни по манталитет и стил боксьори през годините.

Палми Ранчев е всепризнат специалист в прилагането на изпреварваща система. Тренировките му включват техники и тактически решения, които все още не са станали популярни, а се използват само от школи със световни успехи.

По време на семинара ще обърне внимание върху усъвършенстването както на стандартни, така и на нетипични техники в бокса.

Тренировките са подходящи както за професионалисти, така и за любители и всички, които проявяват по-широк интерес към бойните спортове. Семинарът ще се проведе в зала 5Б на Национален стадион "Васил Левски", бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 38, сектор Б, вход 1, ABC FIGHT CLUB. За още информация и записване 0879 63 63 14

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти