Сираков представи новия УС, поиска отварянето на стадионите в София

Левски представи новия управителен съвет на клуба. Както е известно Ивайло Ивков е новият изпълнителен директор, а в състава на Управителния съвет влизат още двама души към момента освен Ивков - Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. От пресконференцията стана ясно, че ще има още хора, които да влязат в звеното. Към момента обаче не са известни техните имена, а собственикът Наско Сираков заяви, че все още няма решение кои точно да са те.

"С г-н Борисов, генералният ни спонсор, обсъждахме доста нашироко вижданията ни за управлението на Левски. Стигнахме до единодушно решение, че този УС ще трябва да бъде от хора, които 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата мислят и работят за Левски. Това не е пълният състав на УС. Надяваме се до месец-месец и половина той да бъде допълнен. Новият Изпълнителен директор на клуба е Иво Ивков". 

"Завръщането на Даниел Боримиров ще обедини почти всичко, което е вършил преди в клуба. Представяме си Даниел Боримиров като лицето на клуба не само у нас, но и в чужбина. Разчитаме на сериозните връзки, които е изградил през годините. Дани е човек, който е свързан с най-големите успехи на клуба през този век. Разчитаме, че човек като него ще внесе хъс".

"При всички положения ще искаме до Нова година да подобрим материала в първия отбор. Ако някой очаква грандиозни селекции, този филм приключи. Максимумът, който можем да вземем на Нова година, е двама-трима души. Бъдещите попълнения на Левски ще бъдат избирани много внимателно. Разбира се, финансовите параметри ще ги обсъждаме с нашия генерален спонсор. Те също са запознати със ситуацията какво ни трябва на първо време, но не сме го намерили още". 

"До 10 дни ще отворим ваксинационен център пред стадион "Георги Аспарухов". Трябва да се помисли хората с ваксини да могат да посещават мачове. Виждате как е навсякъде по света. Нищо не коства ваксинираните хора спокойно да присъстват на футболните срещи. Апелирам властите да преосмислят своето решение. Всеки един мач, в който Левски играе на празен стадион, ни коства над 100 000 лева".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти