Боби: Ще има много промени, аз съм президентът, на когото не му харесва…

Преизбраният президент на БФС Борислав Михайлов изрази задоволството си от изборната победа и новия си мандат начело на централата. Според Боби се е доказало, че изборът е чист и наблюдателите от ФИФА и УЕФА са казали, че не са присъствали на толкова демократичен конгрес.

Инфарктна победа! Борислав Михайлов отново президент на БФС! Бербатов на глас от балотаж
Инфарктна победа! Борислав Михайлов отново президент на БФС! Бербатов на глас от балотаж

“Знам, че не се радвате, но аз съм избран президент от тези хора. Единият глас, за който говорите е да се отиде на балотаж, а не промяна в избора. Делегатите се прибраха, аз съм президент, на който не му харесва… Гостите от УЕФА и ФИФА казаха, че на толкова демократичен конгрес не са присъствали. Своеволията от екипа на Бербатов на всичко беше позволено, за да се види, че изборът е чист. Всеки може да оспорва решението. За пети път в България ме избира за президент футболната общественост. Няма значение с резултата. Това показва, че хората имат доверие в мен, въпреки всички атаки. Аз съм горд, щастлив от днешния избор на делегатите”, каза Михайлов.

“Никакво медийно затъмнение не е имало. Никъде по света не се излъчва конгрес със звук. Има само картина. Говорете за хората, които са ме избрали. Цялата агрсивана кампания по всички медии, огромни лъжи, недоказани от хора, които са били в управлението. Това беше най-нервният конгрес. Аз ще докажа на мнозинството, че не съм го подвел. Ще направя много промени, хората ще ги видят се видя, че има много изплашените, които не са гласували за мен, но са гласували достатъчно да бъда избран за президент на първи тур.”, заяви още Михайлов.

Ето новият Изпълком на БФС - четири са новите лица
Ето новият Изпълком на БФС - четири са новите лица

“Конгрес сигурно ще има, но няма да бъде изборен. Не се знае кога ще е. Имахме късмет, че от другиден се спират всички подобни мероприятия. Перфектен конгрес по време на пандемия”.

“Изпълкомът е представителна част. Те помагат с контакти. Ще има големи промени в администрацията, в централите и в областите. Промени в треньорската школа. Те започнаха вече част от промените. Ще има и още, ще ги разберете. Явно съм много търпелив, щом успях да преглътна всичко, което се изписа за мен и моите колеги”.

Още от БГ Футбол

Виж всички