Гледай на живо

Женско футболно първенство: Светкавица (Градежница) - Риал (Ковачевци) 1:1

Калейн и Воложанина ще участват на Държавното клубно първенство по художествена гимнастика

Калейн и Воложанина ще участват на Държавното клубно първенство по художествена гимнастика

Националките Боряна Калейн и Татяна Воложанина ще участват на Държавното клубно първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе утре в зала "София".

Надпреварата, която се провежда за първи път у нас, е с нов регламент и с 25 хиляди лева награден фонд, осигурен от БФХГ.

12-е най-силни клуба ще си оспорват титлата държавен клубен шампион на България. Чар ДКС и КХГ Олимпия отказват участие и по право влиза следващият клуб в класирането – Етър.

Телевизионният канал b1b box ще излъчи пряко и онлайн на своята страница последното състезание от вътрешния календар на Българската федерация по художествена гимнастика.

В него ще участват Боряна Калейн и Татяна Воложанина, които се подготвят за световно първенство в Япония, както и по-младите Стилияна Николова, Радина Томова, София Иванова, Магдалина Миневска. Прякото предаване на 12 октомври започва в 9:30 часа. Специалната програма, посветена на дебютната за България надпревара, стартира в 9:00 часа. 

Преките предавания от зала "София" ще продължат през целия ден до развръзката за клубната титла. Финалният етап е насрочен за 17.00 часа.

Състезанието е трето от поредицата държавни първенства по художествена гимнастика, излъчени тази година от b1b box, продуцирани от Circle media с помощта на Булсатком за българския спорт.

Снимки: Sportal.bg

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти