Тайсън Фюри: Дионтей Уайлдър вече го няма! Няма да има реванш

Тайсън Фюри (31-0-1, 22 КО), който защити световната си титла в тежка категория на Световния боксов съвет, заяви след победата си над Дионтей Уайлдър (42-2-1, 41 КО), че няма да има нов двубой между двамата, считайки трилогията на техните битки за завършена. 

Фюри просна Уайлдър на ринга в Лас Вегас и сложи край на трилогията
Фюри просна Уайлдър на ринга в Лас Вегас и сложи край на трилогията


"Много се гордея с моето представяне и тази победа. Бог отново ми даде победата и съм много благодарен за това. Имаше някои тънки моменти по време на битката, но никога не загубих вяра. Продължих напред и го нокаутирах с един удар. Като че ли веднага го нанесох, веднага скочих на въжетата, знаех, че няма да се възстанови от този удар“, заяви Тайсън Фюри. 

Фюри за Уайлдър: Той е жалък неудачник! Идиот
Фюри за Уайлдър: Той е жалък неудачник! Идиот„Как станах в 4-ия рунд ? Решителност и Божи план. Уайлдър беше много способен противник. Тази битка беше различна от първите две, но резултатът беше същият. Беше страхотна трилогия и за това имате нужда от добър партньор, като в танца. Но няма смисъл от реванш. Работата е свършена. Уайлдър приключи. Деонтей Уайлдър вече го няма ", добави Тайсън Фюри.

Дионтей Уайлдър: Знаех, че Тайсън Фюри няма да танцува балет на ринга
Дионтей Уайлдър: Знаех, че Тайсън Фюри няма да танцува балет на ринга

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти