Царско село отпусна 60 билета за феновете на ЦСКА - София

Ръководството на Царско село е взело решение да отпусне само 60 билета за гостуващата агитка на ЦСКА - София в предстоящия мач между двата тима. Срещата е от 10-ия кръг на efbet Лига на 3 октомври от 17:45 часа. Цената на пропуските за гостуващите фенове е 20 лева. Ето какво написаха още от “царете”:

Солени глоби за Локо Сф, Левски, Ботев и Локо Пд
Солени глоби за Локо Сф, Левски, Ботев и Локо Пд

“Царско село посреща ПФК ЦСКА в мач от X кръг на футболното първенство. На база Заповед № РД-01-787/02.09.2021 на Министерството на здравеопазването на стадион „Арена Царско село“ ще бъде допусната публика до 30% от капацитета на спортното съоръжение.

Царско село ще предостави на ПФК ЦСКА 60 билета за сектор „Гости“ с цена 20 лева. Билетите ще бъдат разпространявани от гостуващия футболен клуб и няма да се продават в деня на срещата на касите на стадион „Арена Царско село“.

Билети за сектор „А“ на стадион „Арена Царско село“ НЯМА да се продават в деня на мача, тъй като максимално позволения капацитет на сектора е запълнен.

Ръководството на Царско село обръща внимание на привържениците, че трябва спазват указанията за минимална дистанция помежду си и да носят предпазни маски през цялото време докато се намират на територията на спортното съоръжение”.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти