Михайлов: Нормално е ЦСКА да издигне Бербатов - ЦСКА е този, който е приет от феновете

Президентът на БФС Борислав Михайлов определи пред Sportal TV като нормално издигането на кандидатурата на Димитър Бербатов от страна на ЦСКА - София. Той коментира и въпроса с премахването на тирето от наименованието на клуба от стадион "Българска армия". Вчера бившият вратар беше издигнат от Локомотив (София).

12 Борислав Михайлов в "Гостът на Sportal.bg"

"Това ми е пети конгрес, номинирали са ме всякакви отбори. За мен е чест, че Локо София ми издига кандидатурата, това е един много уважаван клуб. Нормално е ЦСКА да издигне кандидатурата на Бербатов. Това е нормално. Наско Сираков? Приятелството няма нищо общо, с Наско сме били заедно от първия конгрес, сега е собственик на Левски, това не е на всяка цена, няма значение кой те издига, а кой те избира. 

Тирето в името на ЦСКА? Трябва да питате юристите, нямаме отношение по този въпрос, с мен никой не е разговарял. Това са юридически неща, които напоследък навлязоха много във футбола. Не само в българския футбол. Няма спортно право като дисциплина, това е глава в големия учебник. 

Два клуба ЦСКА в елита и кой е ЦСКА? Не е аз да казвам, въпросът е кой приемат феновете. Има 20 отбора Левски в България, има много отбори Ботев, важно е кой приемат феновете", заяви Михайлов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти