Кубрат Пулев записа магистратура в УНСС

Боксьорът Кубрат Пулев вече е студент в УНСС в магистърската специалност "Политика и бизнес“. Във вторник той се е записал в университета, а учебното заведение не пропусна да се похвали.

Кобрата прибрал 12 милиона долара от мача с Джошуа?
Кобрата прибрал 12 милиона долара от мача с Джошуа?

“От обучението си в УНСС очаквам да натрупам много нови знания, които да са ми полезни в бъдеще. Наясно съм, че тук професионализмът е на много високо ниво“, коментира Кубрат Пулев.

След попълването на документите той бе посрещнат тържествено от бъдещите си преподаватели - проф. Цветана Стоянова, която заместник-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, проф. Георги Янков, основател и дългогодишен ръководител на катедра „Политология” в УНСС, доц. д-р Елена Симеонова зам.-декан по учебната работа и в.и.д. ръководител на катедра "Политология".

Проф. Янков е подарил на Кубрат Пулев авторската си книга “Най-успешните български министър-председатели“ с персонализирано послание за него, а проф. 

Стоянова му връчи енциклопедията, издадена по случай 100-годишнината на нашия университет - “Министър-председатели, министри и висши представители на законодателната власт - преподаватели и випускници на УНСС“.

През юни Пулев обясни, че е решил да учреди партия под името "Велика България" и дори насрочи учредителното събрание за 9 юли, което не се състоя.

unwe.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти