Етър призова привържениците си за подкрепа в мача за Купата

Етър официално призова феновете си да подпрепят своя любим тим в предстоящата битка с Ботев (Пловдив) за Купата на България. Ето какво пишат "виолетовите" на своята страница:

Великов: Ботев (Пловдив) е фаворит
Великов: Ботев (Пловдив) е фаворит

"Скъпи привърженици на “Етър” и великотърновци,

Сезонът във Втора лига е още в началото си, но нашият любим “виолетов” тим вече заема второ място във временното класиране и е отправил поглед към върха. Футболистите и треньорското ръководство демонстрират голямо желания и амбиция да се докажат във всяко едно съревнование. Отборът показва нападателна игра с много положения и резултатност, а повече от 500 минути не са допускали гол. Ние като ръководство сме изпълнени с вяра в техните възможности и много бихме искали те да получат подобаваща подкрепа за своята усърдна работа.

Утре предстои мач за Купата на България, който изправя “Етър” срещу временния лидер в Първа професионална лига – отборът на “Ботев” (Пловдив).

Бихме искали да призовем всички великотърновци, които могат, да дойдат на стадиона и да подкрепят отбора на града ни в мач, който вярваме ще бъде истински празник. Стадион Ивайло много пъти е бил неудобно място за нашите утрешни опоненти и сме убедени, че отново можем да постигнем положителен резултат и да продължим по пътя към един трофей, който все още убягва от витрината на нашия клуб".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти