Рийс Джеймс остана без медала си от Шампионската лига след обир в дома му, публикува и видео

Рийс Джеймс остана без медала си от Шампионската лига след обир в дома му, публикува и видео

Златният медал на Рийс Джеймс от Шампионската лига по футбол е бил задигнат от дома му при обир. Английският национал и играч на Челси публикува видео в "Инстаграм", на което се вижда как четирима души влизат през портите на дома му и след това излизат със задигнато имущество. 

"Заедно са успели да вдигнат и пренесат сейф с много ценни лични вещи", добавя Джеймс и моли за съдействие за откриването на крадците. Той обясни, че полицията вече работи по някои следи. 

В сейфа на Джеймс са били заключени медалите от Шампионската лига и Суперкупата на Европа, които той спечели с Челси тази пролет, както и сребърното отличие с Англия от Евро 2020. Футболистът на Челси каза още, че грабежът е бил извършен по време на мача срещу Зенит Санкт Петербург на "Стамфорд Бридж". 

"Моля всички фенове на Челси и Англия да ми помогнат да идентифицирам тези незначителни хорица. Те никога повече няма да спят спокойно, тъй като започваме да откриваме следите им. Полицията, моите лични съветници и Челси (както и много други хора) са твърдо зад мен и вече имаме насоки за тяхното идентифициране. По стъпките им сме!", добави той.

Още от Футбол свят

Виж всички