Всички отбори на Левски записаха победи в Елитните юношески групи

Всички отбори на Левски записаха победи в Елитните юношески групи

Всички отбори на Левски в Елитните групи записаха победи в последния кръг, който се изигра. “Сините” U15, U17 и U19 продължиха с успехите през новия сезон.

Резултати от 3-ия кръг на Елитната група до 17 години
Резултати от 3-ия кръг на Елитната група до 17 години

Юношите на Левски до 15 години победиха с 2:0 на стадион "Георги Аспарухов" връстниците си от Дунав (Русе) в мач от 3-ия кръг на Елитната група в тази възраст. Головете за водения от треньора Стоян Димов тим вкараха Марто Бойчев в 38-ата и Кристиян Илиев в 53-ата минути.

Юношите на Левски до 17 години разгромиха с 8:0 на стадион "Георги Аспарухов" връстниците си от Спартак (Пловдив) в мач от 3-ия кръг на Елитната група в тази възраст. Хеттрик за водения от треньора Петър Карачоров тим вкара Радостиян Димитров, два гола добави Петко Панайотов, а по веднъж се разписаха Преслав Бачев, Стилиан Бързачки и Цветомир Тодоров.

Юношите на Левски до 19 години пък победиха с 3:2 като гост връстниците си от Сокол (Марково) в мач от 3-ия кръг на Елитната група в тази възраст. Головете за водения от треньора Иво Градев тим вкараха Антон Иванов в 21-ата, Лазар Еринин в 58-ата и Асен Митков в 63-ата минути.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти