Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Сърбия (U16) 1:2

ЦСКА 1948 започва нова кампания

ЦСКА 1948 започва нова кампания, която е насочена към децата. Тя е с мото "Ела с дете на мач!" и ще е актуална до 15 септември.

"От домакинския двубой срещу Локомотив (София) в петък (06.08) от 21:00 ч. на Националния стадион "Васил Левски" до началото на учебната година на 15 септември клубът е подготвил куп подаръци за всички малки Армейци!

Всяко хлапе, което посети домакински мач на "червените" на стадион "Васил Левски" в посочения период, ще получи детски комплект с различни учебни материали, брандирани с логото на отбора.

В ЦСКА знаем, че бъдещето е в най-малките ни фенове, а те от своя страна трябва да бъдат убедени, че клубът ще бъде с тях - както на стадиона, така и в училище!

Вярваме, че и стадионите в България трябва постепенно да се превръщат във все по-приятни места за малки посетители и цели семейства. Именно затова и "Васил Левски" ще има обособен сектор "Арми", където ще бъдат настанени най-малките ни гости, а за усмивките по лицата им ще се грижи аниматор", съобщават червените чрез своя официален сайт.

Още от БГ Футбол

Виж всички