Миндев: Да не приемаме толкова тежко нещата

Наставникът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев не бе доволен от развитието на двубоя на неговия тим срещу Лудогорец и крайното 0:3. Специалистът все пак не смята да прави трагедии от поражението.

Лудогорец съсипа ЦСКА 1948 с резервите
Лудогорец съсипа ЦСКА 1948 с резервите

“Нещата се объркаха още вчера, когато Георги Ангелов се контузи. Не искам да звучи като оправдание. Капитанът се контузи през първата част, нелеп първи гол след това. Опитахме да се вдигнем второто полувреме, но получихме втори гол и след това вече бе въпрос само колко ще ни вкарат. Все пак трябва да похваля момчетата за старанието и въпреки тежката загуба няма от какво да се срамуваме толкова. Ще гледаме да се възстановим бързо. Можем повече и се надявам максимално скоро да го докажем. Не изглеждат добре нещата с контузените, но по-късно ще имаме информация”, каза Миндев.

“За нас треньорите това е някакъв сън, което се случва, но малко върви към кошмар с последните дни, но понякога има възходи и спадове. Не бива да приемаме толкова насериозно и тежко нещата. Нашата работа си я вършим с удоволствие и докато сме полезни ще я правим. Работата на един треньор винаги има начало и край. Наслаждаваме се на момента, колко ще бъде дълъг не се знае. Аз съм доволен, че съм тук и колкото повече продължи, толкова по-добре”, обясни още Миндев.

Още от БГ Футбол

Виж всички