Живондов: Трудно ще повторим четвъртото място

Наставникът на Лудогорец 2 Тодор Живондов коментира загубата на своя тим от Миньор (Перник) в първия кръг на Втора лига. “Орлите” отстъпиха с 1:3 като гости, а специалистът призна, че отборът му трудно ще затвърди четвъртото място от миналия сезон.

Миньор се справи с дубъла на Лудогорец и стартира по прекрасен начин новия сезон
Миньор се справи с дубъла на Лудогорец и стартира по прекрасен начин новия сезон

“Най-разочароващо е резултатът, но не толкова самата загубата, колкото начинът, по който я допуснахме. Тия голове от дузпа и от двоен удар са за деца, които тепърва започват да практикуват футбол. Мисля, че с опита си не трябва да допускаме такива грешки. Отдавам нужното на Миньор, заслужиха победата.

Лудогорец 2 има винаги целите със състезателите, които са в момента, да им се взима максимума и да вървят във възходяща линия. Най-вече даден състезател да отиде в първия отбор. Смятам, че футболистите, които напуснаха, бяха доста на брой и в днескашния ден ние сме лимитирани на много позиции. Тудно ще затвърдим това четвърто място.

32 Миньор (Перник) - Лудогорец II

Може би най-слабото място на Лудогорец 2 е, когато трябва да се играе малко по-агресивно и има повече заряд в даден двубой. Миньор (Перник) има доста класни изпълнители. Не веднъж или два пъти съм казвал, че Божидар Васев е най-ключовият състезател на Втора лига. Той може да вкара гол от всяко положение. Отборът на Миньор ще бъде в челните места на това първеество”, заяви Живондов.

Още от БГ Футбол

Виж всички