Рейчъл Остович победи Пейдж Ван Зант с голи ръце

Рейчъл Остович победи Пейдж Ван Зант с голи ръце

Бившите състезателки на UFC Рейчъл Остович и Пейдж Ван Зант премериха сили с голи ръце. Двете споделиха ринга в главната битка на BKFC 19, което се проведе във Флорида. Битката им беше в категория перо и стигна до съдийското решение.

Преди няколко години в UFC видяхме първата им битка, в която Пейдж успя да спечели със събмишън. Този път обаче беше различно. Срещата беше дебют за Остович в битките с голи ръце, а Ван Зант за втори път се качи на ринга на BKFC.

В началото на срещата Остович вкара здрав удар на Ван Зант, която й върна с десен и двете започнаха размени на удари. Рейчъл имаше по-добрите положения и в края на рунда вкара нов силен десен. Във втория рунд Пейдж се съвзе и вкара добри джабове на Остович, която й вкара удар в тялото.

В третия рунд обаче Рейчъл отново тръгна силно и вкара здрав десен на ВанЗант. Нова порция от крошета за Остович, която доминира в рунда. В четвъртия рунд двете размениха десни удари. Рейчъл вкара мощен десен и разклати сериозно Ван Зант, която остана на крака и потърси клинч.

В последния рунд Остович отново вкара десен, а Пейдж не си даваше зор, въпреки че губеше. Двете приключиха битката с мръсен бокс и стигнаха до решение, което беше единодушно в полза на Остович - (48-47 x2, 49-46).

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички