Миланов: Доволен съм от момчетата! През следващата седмица ще има развитие около трансфер на Иван Горанов

Наставникът на Левски Живко Миланов сподели след поражението с 1:2 от Славия, че е доволен от себераздаването на своите футболисти. Той очаква да има развитие около трансфер на Иван Горанов през следващата седмица. 

64 Левски - Славия

"Не ни достигна да отбележим гол. Цяла седмица говорихме и знаехме как ще играе Славия. Играят плътно затворени в собствената си половина и играят на контраатака. Загубихме концентрация на някои моменти. Доволен съм от момчетата и съм сигурен, че изглеждат по много по-добър начин в следващите мачове. Това са млади момчета и е нормално да има спадове по време на мач. Мисля, че почти през цялата среща владеехме мача. Трябва ни повече опит. Искаше ми се да тръгнем с една победа за самочувствие, защото това е важно при тези млади момчета". 

"Контузията на Ради Цонев също даде отражение. Той ни дава много агресия и спокойствия. Мисля, че се наруши балансът. Има проблем в прасеца, но утре ще премине прегледи. Търсим футболисти на няколко позиции. Надявам се да има развитие в следващите седмици. Мисля, че през следващата седмица ще има развитие около Иван Горанов".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти