Дебют на Мартин Копривленски в „Максфайт“

Дебют на Мартин Копривленски в „Максфайт“

По-малкият от братя Копривленски, упорито следва стъпките на Стоян Копривленски, който продължава да бъде част от най-престижната кикбокс организация в света – „GLORY“.  А с поведението си на ринга, 184-сантиметровия Мартин Копривленски очаквано досущ напомня на Стоян, с мощните си кикове и серии от удари. Мартин Копривленски е Балкански шампион по кикбокс, носител на трето място от участието си в полупрофесионалния шампионат за Европейската купа и многократен призьор по муай тай и кикбокс, с две победи на професионалния ринг и нито една допусната загуба. 

В нощта на 2 юли, когато в „Бедрум“ ще се проведе 45-тата Гала вечер от поредицата „Максфайт“, в очаквано интригуващ мач Мартин Копривленски ще се изправи срещу не по-малко зрелищния Александър Рибников, определян от специалистите като новата надежда за златни медали сред националната селекция. Двубоят носи допълнителен заряд и интрига тъй като за двамата това ще бъде среща реванш. В предишен сблъсък на ринга Мартин допусна загуба на финал срещу Рибников. 

180-сантиметровият Александър Рибников е шампион на К1 през последните две години и носител на купата за най-техничен състезател.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти