Боряна Калейн: Европейското първенство във Варна завинаги ще остане в сърцето ми

Боряна Калейн: Европейското първенство във Варна завинаги ще остане в сърцето ми

Европейската вицешампионка Боряна Калейн заяви, че първенството на Стария континент във Варна завинаги ще остане в сърцето й. Тя преживя палитра от емоции, след като допусна грешки в квалификациите, взе сребро в многобоя и остана без медал на финалите на отделните уреди.

"Два дни по-късно все още не мога да се отърся от емоциите, които изпитах на това състезание. Имаше сълзи от тъга, имаше такива и от щастие, но най-хубавото е, че за пореден път животът ми доказа, че мечтите се сбъдват и няма невъзнаграден труд. Този успех не е само мой, а на целия екип, който работи с мен. Благодаря на личния ми треньор Марияна Памукова, на Браминира Маркова, на президента и вицепрезидента на БФХГ Илиана Раева и Мария Петрова, на съдията ни на това състезание Филипа Филипова, на Мария Гигова, на всички наши балетни и танцови педагози", написа Калейн в “Инстаграм”.

"Специални благодарности за най-страхотния клуб "Левски Триадица" и по специално на Марияна Пищалова, Мирослава Батаклиева, Мария Кънчева и Валентина Ганева. Благодаря на моето невероятно семейство, което изживяваше всяка емоция заедно с мен! И не на последно място благодаря на всички наши фенове, които бяхте в залата, подкрепяхте ни и бяхте част от сбъдването на тази една всеобща мечта! Това състезание е вече в миналото, но завинаги ще остане в сърцето ми! Обичам Ви!", написа още гимнастичката.

Още от Гимнастика

Виж всички