Антонио Конте и Тотнъм не успяха да се разберат, лондончани ще имат нов спортен директор

Антонио Конте и ръководството на Тотнъм в крайна сметка не са успели да постигнат договорка и “шпорите” ще се насочат към други варианти за нов мениджър на тима, съобщава авторитетният италиански журналист Фабрицио Романо в “Туитър”. 

Двете страни водеха интензивни преговори в последните няколко дни, но в крайна сметка разминаванията са били прекалено големи, за да се стигне до компромисен вариант по всички точки - италианецът е поставил изисквания за изграждане на проект, който да търси незабавен успех и необходимите инвестиции в търсенето му, също така е искал да доведе повече от четири нови човека в своя щаб, а разминаванията в исканата и предлаганата заплата са се оказали повече от 3 милиона евро. Именно всички тези различия са довели до прекратяване на преговорите. 

Междувременно президентът на Тотнъм Даниел Леви е успял да постигне договорка с бившия спортен директор на Ювентус Фабио Паратичи, който ще се присъедини на тази позиция към лондончани. Очакванията са двете страни да подпишат договор през следващата седмица, а италианецът да бъде част от процеса по избор и преговори с нов наставник, който да поеме тима.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти