Дариуш: Коляното на Тони изпука, но той е зомби

Дариуш: Коляното на Тони изпука, но той е зомби

Бенеил Дариуш не може да си обясни как така Тони Фъргюсън не се предаде в битката им. Двамата премериха сили в подглавната битка на UFC 262, което се проведе в Тексас миналия уикенд. Дариуш успя да доминира и беше близо до победата със събмишън, но не пречупи Фъргюсън.

Бенеил Дариуш доминира над безпомощен Тони Фъргюсън
Бенеил Дариуш доминира над безпомощен Тони Фъргюсън

Бенеил приложи ключ на крака на Фъргюсън, който агонизираше, но отказа да се предаде. Срещата стигна до решение, което беше доминантно в полза на Дариуш - (30–27, 30–27, 30–27).

Фъргюсън отново впечатли с издръжливост, но навлезе в серия от загуби и се приближи до изхода в UFC. Пред медиите Бенеил реши да коментира боя и сподели следното:

"Видях изражението на Тони Фъргюсън. Аз натиснах, а той мина в "зомби" режим и започна да ме рита. Тогава си казах, че ще се кача върху този идиот. Как няма да се предадеш при такъв захват на крака? Неговото коляно изпука много силно. 

Видях как физиономията му се промени, а след малко започна да се държи нормално и започна да ме рита. Вкара ми добър ритник. Казах ви, че искам да съм шампион и това изисква да се придържам към плана за играта. Не винаги можеш да взимаш бонус. Чувствах, че имам голямо предимство в граплинга. 

В първия рунд неговите ръце бяха изморени и реших да не играя в стойка, a да се възползвам от предимството си на земята. Надявам се, че нищо му няма на неговото коляно. Има вероятност неговите връзки да са скъсани. Знам, че той е свръхчовек, но се надявам, че му няма нищо. 

Виждам много негативни коментари в социалните мрежи. Ако сте фенове на Фъргюсън, тогава бъдете такива през цялата му кариера."

 mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти