Заслужилата треньорка Райна Афонлиева връчи приз, носещ нейното име

Заслужилата треньорка Райна Афонлиева връчи приз, носещ нейното име

81-годишната заслужила треньорка по художествена гимнастика Райна Афионлиева връчи приз, носещ нейното име, на Рейчъл Стоянов - гимнастичка от клуб "Левски" във възрастова група жени, категория А. Отличието е за постижения в художествена гимнастика и бе дадено по време на третия турнир по художествена гимнастика, който се провежда в Перник. Афионлиева сподели, че се гордее, че е била част от спортните върхове на художествената гимнастика в България и пожела на гимнастичките да постигнат нейните успехи.

Мис "Кракра къп" стана състезателката от пернишкия клуб "Виктория" Сияна Борисова. Гимнастичката Магдалена Топалова, също от Перник, бе определена като най-перспективна състезателка.

Виртуален приз на своите треньорки поднесоха гимнастичките от СКХГ "Виктория". Турнирът продължава с изпълнения на съчетанията на девойки младша и старша възраст, категория А. Впечатлена съм от многобройното участие и перфектната организация, сподели главният съдия на турнира Валя Маркова.

Състезателният ден започна със съдийска конференция, след което на килима представиха своите съчетания с въже, топка и без уред девойки младша възраст до 10 години.Гимнастички от цялата страна показаха грация, финес, техника, артистичност и перфектно владеене на уредите.

Турнирът е организиран със съдействието на община Перник.

Още от Гимнастика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти