Появи се ново видео с провокацията, която отприщи грозните сцени в Петрич

В социалните мрежи се появи ново видео, свързано с грозните сцени, които развалиха страхотния двубой между Беласица и Балкан (Ботевград) в Петрич, завършил 3:3. След изравнителния гол на Балкан (Ботевград) резервата на гостите Дейвид Йорданов застана пред агитката на петричани и отправи жестове към нея. Феновете на "Комитите" не останаха безразлични и водени от емоция тръгнаха към терена.

Отборът на Беласица (Петрич) бе наказан от Дисциплинарната комисия към БФС с лишаване от домакинство за 5 срещи и парична глоба в размер 5000 лв. Това означава, че тимът губи правото си да играе на "Цар Самуил" през оставащите 3 домакински срещи до края на сезона, както и че ще започне новата кампания отново далеч от своя дом. За щастие на гостите от Ботевград пък случката остава без последствия за тях.

Припомняме как по-рано през сезона Гранит (Владая) си изпати по подобен начин след нахлуване на фенове на терена. Тогава дори се стигна до прекаратяване на срещата 15 минути преди края. Наказанието за тима от Владая бе 6 срещи лишаване от домакинство и 1250 лева парична санкция.

Стана ясно наказанието на побойниците от Гранит (Владая)
Стана ясно наказанието на побойниците от Гранит (Владая)

Още от БГ Футбол

Виж всички