Топчо блести при 7:2

Топчо блести при 7:2

Футболният отбор на Министерството на финансите (МФ) ще посрещне Великденските празници в отлично настроение след като победи категорично със 7:2 сборен тим Роко и приятели. Това бе първи мач за финансистите от близо 8 месеца. Звезден гост за тях беше легендата на Левски Елин Топузаков, който за пореден път прие поканата на Кирил Евтимов. 

Топчо с огромно желание се включи в игра, като със силните си изяви спокойно може да се завърне в редиците на отбор от родната efbet Лига. Отборът на МФ набързо си направи мача лесен след канонада от голове в началните минути. Преднината им остана недостижима за противника до самия край на двубоя. Припомняме, че в редица футболни двубои за тима на МФ са играли легенди като Пламен Николов - Пинко, Емил Кременлиев, Даниел Боримиров, Владимир Манчев, Александър Тунчев, Георги Иванов – Гонзо и др. 

През 2019 година редовен техен футболен гост пък беше Благой Георгиев. Финансистите са получавали поздравления не от кой да е, а от световния и европейски шампион Робер Пирес. 

Още от БГ Футбол

Виж всички