Лечков: Не е изненадващо, че 350 клуба са подкрепили Михайлов (видео)

Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков заяви, че не е изненадан от това, че 350 клуба са подкрепили Борислав Михайлов.

Бомба! Боби Михайлов оттегли оставката си
Бомба! Боби Михайлов оттегли оставката си

"Ако се сещате, върнете си записите от първия ден. Не се разминават от моята позиция. На следващия Изпълком аз ще си повторя предложението пред колегите. Трябва да се гласува и да се направи предложение пред сегашно или бъдещо правителство. Трябва да се промени философията на финансиране на спортните клубове. Трябва да е ясно финансирането, ако човек иска да дава пари", започна Лечков.

"На редовния Kонгрес ще имат време. Трябва oбаче да се обърнем към хората. Знаем, че много не ни харесват. Спекулираше се много, че има клубове, които не съществуват. Сега вече с новия закон през министерството са получили лиценз и става ясно, че клубовете са били толкова, колкото са гласували на последния Конгрес. Трябва да си спечелят гласоподавателите. Не е изненадващо, че 350 клуба са подкрепили Михайлов. Аз ви го казах от самото начало", добави още той.

25 Изпълком на БФС

Ако те си съберат 350 гласа, не е нужно да чакат ние да назначаваме Конгрес. Да си съберат 350 гласа, да ги издигнат. Това е начинът и това е пътят", завърши Йордан Лечков.

Снимки: Борислав Трошев

Още от БГ Футбол

Виж всички