Стойне Манолов: Станахме привлекателен отбор за играчите

Стойне Манолов: Станахме привлекателен отбор за играчите
Царско село е във форма - Славия нямаше шансове в полите на Витоша (видео+снимки)
Царско село е във форма - Славия нямаше шансове в полите на Витоша (видео+снимки)

Шефът на Царско село Стойне Манолов приветства решението на шефът на съдийската комисия Костадин Гергинов да присъства лично на двубоя със Славия днес. Срещата е от 17:30 часа.

"Мястото на тези хора е именно на стадионите. Колкото повече такива има на трибуните - толкова по-добре. Аз приветствам подобни решения", обяви собственикът на Царско село Стойне Манолов пред "Мач Телеграф".

"При нас няма никакво напрежение, което да е свързано с тези неща. Напротив. Обстановката е нормална. Готвим се като за всеки мач. Напрежение има, но то е в друг отбор".

Царско село ще се приближи на четири точки от Първата шестица, ако победи днес, но Maнолов е категоричен, че не си прави сметки преди двубоя.


"Първа шестица или Втора осмица? Има ли някакво значение? На първо място е как играем. Когато показваш футбол, който се харесва на всички, то резултатите сами ще започнат да идват. Имаме много футболисти, които се представят добре, логично има и интерес към тях. Станахме привлекателен отбор за играчите. Видяха, че при нас се дава шанс. Започнахме да правим и трансфери не само у нас, но и в чужбина. Ще идват още интересни момчета при нас", завърши Стойне Манолов.

Още от БГ Футбол

Виж всички