Женското футболно първенство вече по Sportal.bg и Sportal TV

Женското футболно първенство вече по Sportal.bg и Sportal TV

На официална пресконференция днес бе оповестено, че Sportal.bg и Sportal TV ще излъчват най-интересните мачове от пролетния сезон на Женското футболно първенство, носещо името SWISS CAPITAL LEAGUE. Нашата медия ще бъде главен медиен партньор на женския ни футбол. Всяката неделя в нашата медийна платформа ще ставате свидетели на най-интересните срещи от кампанията, като още тази неделя ще станете свидетели на двубоя между Локомотив (Пловдив) и Етър.

Съвсем скоро в сайта Sportal.bg ще бъде създадена нова категория "Женски футбол", в която ще откривате уникално съдържание, свързано с футболното първенство.

Ето какво сподели и представителят на Sportal.bg Мартин Томанов, който взе участие в днешния брифинг заедно с Румян Вълков и Таско Тасков. 

23 SWISS CAPITAL LEAGUE вече по Sportal.bg и Sportal TV
"Това е ниша, която не е добре разработена. Решихме, че сега е моментът с партньорството на SWISS Capital и БФС да инвестираме повече усилия, като не гледаме само преките излъчвания и предавания. Искаме да създадем секция в

Sportal.bg

, но това изисква време. Със сигурност желанието ни е

Sportal.bg

да бъде място, където да намирате всякаква информация, снимки, видео, новини и статистика в следващите месеци".
"Не само преките излъчвания. Не са достатъчно новините за женския футбол като цяло. Силата на

Sportal.bg

е именно това - повече статии и повече снимки. Смятам, че имаме една добра гледаемост на мачовете, които излъчваме. Струва ми се, че Локомотив (Пд) срещу Етър ще бъде добро начало. Вярвам, че в бъдеще ще наложим и жена-коментатор. От гледна точка на предизвикателствата сме отворени на всякакви решения.

"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти