Кръстанов: Футболистите не трябва да се хвалят много, можем да се справим добре във Втора лига

Кръстанов: Футболистите не трябва да се хвалят много, можем да се справим добре във Втора лига
Страхотна задна ножица беляза успеха на Левски (Лом) над Янтра (Полски Тръмбеш) (видео)
Страхотна задна ножица беляза успеха на Левски (Лом) над Янтра (Полски Тръмбеш) (видео)

Старши треньорът на Левски (Лом) Благой Кръстанов коментира пред нашата медия домакинската победа на своя тим над Янтра (Полски Тръмбеш). Ломският тим се наложи с 2:1, но в края на срещата си направи мача труден, след като допусна гол, а вратарят не “сините” бе изгонен.  

“Стигнах да убеждението, че не трябва да се хвалят много футболисите. След едно прилично първо полувреме и след толкова много пропуски нямаше как да не ги похваля за амбицията. След това едно безлично второ полувреме и можеше да изпуснем мача.

Начев сбърка фатално няколко пъти, една безлична игра на 1-2 момчето, но го има и това във футбола. И самита футболисти не бяха в добро настроение в съблекалнята. Точно младите сбъркаха и го отдавам на това - на тяхната възраст.

Засега приключихме със селекцията. Прибавихме още 2-3 момчета и съм приятно изненадан от Мартин Виденов, на Алекс също (десния защитник). Доволен съм от Петко Петков разбира се. Единственото, което не ми хареса е, че изиграхме само 3 контроли. Пропадна ни една контрола с Литекс и една с Вихрен (Сандански) поради лошото време. Но така или иначе аз не успях да добия пълна представа за спортната форма и състоянието, в което се намира. Така игровото състояние на целия отбор не е още добро.

Рангел Абушев е контузен, както и Николай Николаев. Съпътстват ни и такива неща, които се виждат във футбола. Споделих това, че имаме 4-5 човека, които са около 30-годишни, но всички други са на по 19-20. Петко Петков също се включва добре и с опита си ще помогне. Ако попадне някаква личност, която отговаря на нашите изисквания, само тогава бихме се ангажирали с привличане. Ако отборът се запази, смятам, че ще можем да се представим добре в професионалния футбол”, заяви Кръстанов.

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти