Джъд Тръмп смята да последва примера на Нийл Робъртсън

Джъд Тръмп смята да последва примера на Нийл Робъртсън

Световният номер 1 Джъд Тръмп сподели, че е пределно мотивиран да защити титлата си на започналия днес ранкинг турнир по снукър Германския Мастърс. Както е известно, Асото в колодата пропусна “Мастърс” заради положителен тест за новия коронавирус, но за щастие не е развил симптоми.

“Първите няколко дни бяха тежки, защото можех само да чакам да ме пуснат извън стаята, където се бях изолирал. Може би фактът, че предстоеше Германския Мастърс, ме накара да съм още по-гладен за успех. 

Представях се много добре напоследък и всъщност нямах време да гледам снукър, но ми беше странно да гледам отстрани. Получи се нещо като с Нийл Робъртсън преди години, когато той не успя да се класира за “Мастърс”, но точно това го мотивира да постигне толкова много неща оттогава. 

Надявам се и при мен да подейства по този начин и през остатъка от сезона да съм във върхова форма. 

Германският Мастърс винаги ми е бил от любимите турнири, защото публиката е многобройна и е страхотна, особено в заключителните фази. Берлин е страхотен град и е тъжно, че нама да ни гледат фенове тази година. През последните години е хубаво, че виждаме и все повече млади европейски (извън Великобритания) играчи, което не беше така, когато аз пробивах в световния тур”, каза още Тръмп.

Още от Снукър

Виж всички