Джъд Тръмп с убедителна победа в Германския Мастърс

Джъд Тръмп с убедителна победа в Германския Мастърс
Джъд Тръмп смята да последва примера на Нийл Робъртсън
Джъд Тръмп смята да последва примера на Нийл Робъртсън
Световният номер 1 Джъд Тръмп демонстрира, че не е загубил добрата си форма, въпреки принудителното пропускане на "Мастърс" по-рано през месеца и победи без особени трудности Марк Дейвис с 5:1 в 1/16-финалите на Германския Мастърс.

Както е известно, Асото в колодата е фаворит за нова титла в турнира, след като преди 12 месеца победи Нийл Робъртсън на финала с 9:6. Той реализира халф-сенчъри брейкове от 57, 78, 68 и 52 за успеха над световния номер 45, а следващият му опонент ще бъде Джо Пери, който със същия резултат елиминира Дуейн Джоунс.

Джон Хигинс с COVID-19
Джон Хигинс с COVID-19
В други двубои от 1/16-финалите Доминик Дейл спечели драматично с 5:4 срещу Стивън Магуайър и ще "премери щеки" с Дин Дзюнхуей. Китаецът по същия начин се справи със съпротивата на Каспер Филипиак.

Том Форд като че ли бе най-добрият брейк-билдър в тази фаза на турнира, защото направи брейкове от 131, 54, 79, 66 и 132 при победата с 5:0 над Юан Сидзюн.

Световният номер 82 Джейми О'Нийл шокира носителя на "Тройната корона" Шон Мърфи с 5:4, а пък Джордан Браун елиминира световния шампион от 2006 година Греъм Дот.

Още от Снукър

Виж всички