Тръмп: Не съм си почивал от 2 години и сега жъна успехите

Тръмп: Не съм си почивал от 2 години и сега жъна успехите

Джъд Тръмп разгроми Джак Лисовски с 9:2 и спечели 21-ва ранкинг титла в кариерата си, печелейки за втора поредна година Германския Мастърс.  

“Невероятно е, че триумфирах отново. И за двамата ни с Джак беше трудно преживяване, че пропуснахме “Мастърс”-а. Хубаво е, че двамата се класирахме на финала сега. Винаги е тежко да играя срещу него, защото сме приятели. Никога няма да е същото усещане, както когато играя срещу друг състезател. 

За мен е важно да продължавам да играя по същия начин и да спазвам дисциплина, защото никога не съм спирал тренировките. Реално не съм си взимал почивка през последните две години, но се трудих много и сега жъна успехите. 

Брендън (Паркър) е човекът, който отвори снукъра за европейските държави, като започна с по-малки турнири и впоследствие се стигна до Европейския Мастърс. Берлин се превърна в много специално място за снукъра, феновете обичат играта и аз винаги съм се вълнувал много, когато кацна на летището и знам, че ще играят пред германска публика. Особено много се насладих на триумфа миналата година, защото беше пред фантастичните фенове”, каза Тръмп.

Още от Снукър

Виж всички