Локомотив (Дряново) стартира зимната подготовка

Локомотив (Дряново) стартира зимната подготовка

С водосвет за здраве, отслужен от отец Георги, стартира подготовката на мъжкия представителен отбор на ФК Локомотив 1927 (Дряново). 

С група от 20 състезатели отборът започна подготвителния период за участието си в пролетния полусезон на Северозападна Трета лига, където  момчетата от подбалканското градче са девети във временното класиране.

Преди първата тренировка председателят на УС Пламен Обрешков представи новия спортно-технически щаб на клуба, който ще работи с момчетата през 2021 г.  Ивелин  Драшков  заема поста спортно-технически директор. Старши-треньор ще бъде Светлин Иванов, а Иван Шипкалиев  - негов помощник.

Треньор на вратарите остава Стойчо Ганчев. Първата тренировка уважиха целият Управителен съвет на клуба и председателят на Общински съвет Дряново Тодор Георгиев, който декларира подкрепа на отбора от него и от името на Кмета на община Дряново г-н Трифон Панчев.

С екипа на отбора се разделят Иван Христов, Георги Колев, Явор Генчев, Тодор Чирпанов и Мартин Иванов, като ръководството на клуба им пожелава успех. На тяхно място към отбора се присъединяват няколко нови момчета, но селекцията за определени позиции все още продължава. Подготовката на отбора ще се провежда на местно ниво в спортните бази на стадион "Локомотив", стадион "Републиканец" – село Царева ливада и спортна зала "Дряново".  Предвидени са и пет контролни срещи за периода на подготовката.  

Последвайте каналите ни в:

Още от Трета лига

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти