Ботев (Вр) планира да представи две нови попълнения до края на седмицата, нов треньор влиза в щаба на Тони Здравков

Ботев (Вр) планира да представи две нови попълнения до края на седмицата, нов треньор влиза в щаба на Тони Здравков
Треньорски рокади в Ботев (Враца)
Треньорски рокади в Ботев (Враца)

Ботев (Враца) планира да представи поне двама нови футболисти до края на седмицата, съобщиха от клуба. Старши треньорът Тони Здравков иска подсилване на отбора, който завърши есента със серия от пет поредни загуби и заема деветото място във временното класиране на efbet Лига с 15 точки от 16 срещи.

"В момента тече селекция, като до края на седмицата ще представим поне две нови попълнения на първия отбор. Преговаряме и с топ централен нападател, но за него ще говорим малко по-късно", коментираха от клуба.
Ботев (Вр) се раздели с бивш младежки национал Представителният отбор на Ботев ще започне зимна подготовка на 6 януари. В щаба на Здравков като асистент пък влиза досегашният наставник на дублиращия тим Любен Любенов.

Любенов е заменен от Радостин Александров на кормилото на Ботев (Враца) 2, който се състезава в Трета лига.

"Радостин Александров вече официално е старши треньор на Ботев (Враца) 2 в Трета лига. Основната му задача е да подготви повече момчета от този тим за професионалния футбол. Целите пред тима остават същите - стремеж за победа във всеки мач с атрактивна игра и преход на младите таланти към мъжкия футбол.
Оценяваме високо работата на човека, който изведе дублиращия отбор от четвъртото ниво на футбола до трето място в Северозападната Трета лига - Любен Любенов. Той получава шанс за развитие и вече е част от щаба на Тони Здравков в представителния ни отбор", обявиха от клуба.

Още от БГ Футбол

Виж всички