Легенда на Левски: Трудно ще се преборим за шестицата

Легенда на Левски: Трудно ще се преборим за шестицата

Един от най-добрите централни нападатели в историята на Левски - Михаил Вълчев е убеден, че този състав на "сините" трудно ще намери място в първата шестица. 

"Липсва ни диригент - човек, който да връзва играта в средата на терена. Малко са пасовете напред. Единствен Паулиньо се мъчи нещо. Не успяваме да създавам положения. А и с човек по-малко е трудно. Със сигурност братя Цоневи щяха да вършат работа и с тях щяхме да изглеждаме по-добре. Жалко, че ще отсъстват толкова дълго. Борислав Цонев показа, че може да бъде лидер, но и той сам няма какво да направи - има качества, желание, бори се, създава положения, вкарва голове".

"Но за съжаление, без него и брат му виждате какво е състоянието на Левски в момента. Не може да се направи селекция - нито пазарът е отворен, нито има пари. Явно ще трябва в този вид да изкараме поне до Нова година, когато всички се надяваме да дойдат спонсори.  С този състав сме равностойни на Етър и Ботев Bpаца, хвърляме доста усилия, за да ги победим. Трябват ни поне седем-осем нови играчи. Наско Сираков сигурно ще измисли нещо, защото в този вариант и мястото в шестицата не ни е сигурно", коментира пред "Мач Телеграф" Михаил Вълчев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти