Лудогорец разясни за Десподов - Караманджуков: ЦСКА сети ли се за него? (видео)

Лудогорец разясни за Десподов - Караманджуков: ЦСКА сети ли се за него? (видео)

Директор “Спортна администрация” в Лудогорец Георги Караманджуков разясни подробности относно трансфера на Кирил Десподов от Каляри в българския шампион. Той каза, че разградчани не са плащали трансферна сума, а заплатата на футоблиста е много по-малка от тиражираната, но пък откупната клауза е доста сериозна за българските стандарти.

“Искам да кажа няколко неща, за да се спрат спекулациите. Първо, с Кирил Десподов имахме първи и последен разговор на 4-и вечерта. Аз искам да питам някой от ЦСКА свърза ли се с него, поканил ли го е, сети ли се ЦСКА за Десподов? Защото сега гледам обвинения срещу него, срещу Лудогорец. Той, естествено, е много добър футболист, който се надяваме, че ще пасне на стила. Мисля, че на Кирил му подхожда да играе в Лудогорец. За него не е платена наемна цена за периода, в който е преотстъпен. Има заложена откупна клауза, която е доста висока за нашите стандарти.

И заплатата е много, много, много по-малка от тази, която се тиражира в медиите. Смятам с това нещо да приключа”, каза Караманджуков.

Още от БГ Футбол

Виж всички