Тонали: Мечтаех си за фланелката на Милан и я получих

Тонали: Мечтаех си за фланелката на Милан и я получих

Новото попълнение на Милан Сандро Тонали призна, че преминаването му в клуба е негова сбъдната мечта. Както е известно, досегашният халф на Бреша е фен именно на “росонерите” още от дете.

“Това е силно и прекрасно чувство. Толкова съм щастлив. Да играя с фланелката на Милан беше моя мечта. Все още не съм я носил, но това ще се случи утре (днес - б.р.). Тази вечер ще се наспя и утре (днес - б.р.) ще проведа страхотна тренировка”, заяви Тонали пред “Скай Спорт Италия” малко след обявяването на трансфера си.
Той също така разкри, че е поискал разрешението на Дженаро Гатузо, за да вземе фланелката с номер 8, при което наставникът на Наполи му отвърнал: “Нямаше нужда да ме питаш, но аз също се обадих на Роберто Донадони преди да получа неговия номер. Съветвам те да слушаш тези, които са там. Фланелката на Милан е славна и трудна за носене. Това е нещо сериозно.”
Междувременно, Тонали публикува снимки в Инстаграм от подписването на договора си с клуба и написа: “Исках я. Мечтаех за нея. Пожелах я. Получих я. Това е фланелката на моя Милан”.

Още от Футбол свят

Виж всички