Пенев: Доволен съм! Заслужихме трите точки

Пенев: Доволен съм! Заслужихме трите точки

Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев остана доволен от важния успех на тима с 1:0 над Ботев (Враца). Опитният специалист заяви, че е доволен от играта на тима.

76 Ботев (Враца) - Царско село
"Честитя на момчетата – добър колектив са. Направихме един приятелски, а това ни е втори официален мач. Доволен съм от трите срещи досега и си заслужихме днес тези три точки. Тома се включи много добре, но отчитам и факторът умора. Това е определящо, тъй като почивахме два дена по-малко. Това се видя в началото на второто полувреме, но мисля, че логично взимаме победата", започна Пенев.
76 Ботев (Враца) - Царско село
"Имаме наказани, контузени, а днес дойдохме с четирима юноши. Това са ни възможностите, но аз не се оплаквам. Те тренират с мен, а Тома заслужи с тренировките си да играе. Част от грешките при нас са заради умората, тъй като два дена са много. Спираме дотук, мачът е приключил и сега изчакваме да видим как ще се разпредели жребия. Аз сега не мога да коментирам какво ще правим следващите мачове и сега не мога да коментирам как ще играем в бъдеще", завърши Пенев.

Още от БГ Футбол

Виж всички