Фенове на ЦСКА с благородна инициатива в помощ на 10-годишно дете

Фенове на ЦСКА с благородна инициатива в помощ на 10-годишно дете

Феновете на ЦСКА от Red Hearts Сливен опитват от известно време да помогнат финансово на дете (Ники от Сливен), което страда от остеосарком (рак на костите), а лечението е скъпо.

В тази връзка те пускат на търг 5 книги "Червената одисея. 25 истории за ЦСКА в Европа", които са лично подписани и съдържат кратко послание от легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов.

Книгите ще бъдат пуснати на търг, който ще бъде валиден от 09.06.2020г., до 14.06.2020г.

"Армейци,

на 05.03.2020г. ви разказахме за 10-годишния Ники, който страда от остеосарком(рак на костите). Тогава успяхме да съберем 500лв. след като пуснахме на търг официална тениска с подписите на футболистите от любимия ЦСКА.

За съжаление, на Ники му се налага да порасне много по-бързо, отколкото едно дете заслужава. Много от нас не знаят какво е да се бориш с болката всекидневно, още повече бидейки само на 10. Ние сме хората, които знаят как да обичат безрезервно и могат да му дадат кураж, за да продължи успешно в най-трудната си битка.

Трябва да се осигурят 5 курса имунотерапия на силното момче, всяка от тях на стойност 90 000 евро. Семейството на Ники, разбираемо, няма как да осигури такава сума без помощта на добри хора.

За да продължим да помагаме на Ники, този път пускаме на търг 5 книги "Червената одисея. 25 истории за ЦСКА в Европа". Всяка от книгите е лично подписана и с кратко послание от легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов.

Книгите са с минимална стойност 30лв., а петте човека, предложили най-висока цена, ще се сдобият с ценните книжа.

Търгът е валиден до 14.06.2020г. включително. Всички събрани средства са в полза на Ники. Наддавания в коментарите под поста.

За повече информация и начини на дарение, проследете линковете :

1) https://www.facebook.com/stebsmeniki/ - фейсбук страница за Ники

2) https://bg.helpkarma.com/campaign/s-teb-smeniki-563 - Helpkarma страница за Ники", призовават за помощ запалянковците.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички