Гледай на живо

Контролна среща: ЦСКА 1948 - Академия Пандев 3:1

Пиянски скандал в Хебър

Пиянски скандал в Хебър

В неприятен екшън се забърка все още действащият капитан на ФК Хебър Янко Ангелов.

В малките часове на съботната нощ халфът на хебърци е бил на парти в пазарджишкия клуб „Хевън”, където разпускал въпреки забраната за подобни излизания, и то в период на подготовка.

По думи на очевидци, присъствали по това време в питейното заведение, малко след 1 часа, видимо почерпен Ангелов започнал да се заяжда с посетител на бара, като в последствие го пернал по врата. Последният тръгнал да му отвръща, в негова подкрепа наскачали и други посетители, но след намесата на охраната напрежението било туширано.

„Виновен беше Янко. Видимо той беше в нетрезво състояние и предизвика скандала. Отиде и без никаква причина започна да се дъвче с човек, който спокойно може да му бъде баща”, сподели пред наш репортер един от очевидците на скандала.

Самият Янко Ангелов коментира, че случаят е преекспониран и отрече той да е инициатор.
„Провокираха ме. Почнаха да ми правят някакви разбори колко съм бил играл и как съм играл. Нормално е човек да избухне и да не си сдържи нервите.”, заяви от своя страна бившият полузащитник на Локо(Пд).   
От Хебър признаха, че тази сутрин са чули за случилото се в бар „Хевън” и вече са инициирали собствена проверка за установяване на фактите.
Членове на ръководното тяло на отбора обявиха, че със сигурност няма да толерират подобни прояви, уронващи авторитета на клуба, но ще излязат с позиция, след като изгледат видеозаписите от камерите на заведението. Ако вината на Янко Ангелов бъде установена, то той безусловно ще бъде наказан като все още действащ състезател на Хебър, коментираха шефове на клуба.   
Припомняме, че Янко Ангелов има договор с пазарджишкия тим за още една година, но отказа да намали заплатата си до размера на установения от УС на клуба максимален праг. Поради тази причина той отпадна от плановете на треньора Николай Митов, но продължава да тренира с отбора до решаване на казуса с неговото бъдеще.

Още от БГ Футбол

Виж всички