Левски представя колекционерска серия от значки

Левски представя колекционерска серия от значки

ПФК Левски, СК Левски, ФОНД СЕКТОР Б и НКП ЛЕВСКИ СЪВМЕСТНО ПРЕДСТАВЯТ КОЛЕКЦИОНЕРСКИ СЕРИИ ОТ ЗНАЧКИ.

Първият юбилеен колекционерски комплект със значки Л1 е част от серия с четири сета – Л1,Л2,Л3 и Л4. Те ще излизат в продажба поетапно в периода от август до ноември.

Цената на Л1 и Л2 е по 120 лева, а на Л3 и Л4 - по 160 лева. Всеки желаещ да притежава и от четирите сета получава възможността да избере пореден номер от 1 до 100. Точно толкова са и копията от вид – 100. Закупуването на сет от вид ( например номер 7 от Л1 ) не ви обвързват с бъдещо закупуване на следващия.

Ако желаете да притежавате определен номер и от четирите сета, необходимо е да изпратите вашите имена и предпочитан сериен номер на имейл адрес : sales@fondsectorb.com , лично съобщение в страницата на Фонд Сектор Б или в магазина на бул.Тодор Александров 23.  

Побързайте, да запазите своя предпочитан номер преди да е зает! Сумата събрана от всички продадени сетове от първите юбилейни комплекти ще бъде инвестирана в книга за 100- годишнината на клуба.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички