Новият шеф в "Надежда" успокоява феновете

Новият шеф в "Надежда" успокоява феновете

Новоназнчаеният спортно-технически директор в Локомотив (София) Кристиян Добрев успя да предотврати конфликт между феновете на тима и треньора Емил Велев. Това се случи на пресконференцията, на която бяха представени новите попълнения на "железничарите".

"Още преди да започне пресконференцията имах кратка среща с феновете, на която им обещах да направим среща помежду ни и да изгладим взаимоотношенията ни. Тя най-вероятно ще бъде между двата ни лагера, тъй като сега няма време, утре заминаваме за Банско. Трябва да намерим общ език, защото тези панаири не подхождат на голям клуб, какъвто е Локомотив", каза Добрев.

"Помните, че преди последните два сезона имахме успехи. Стигнахме до на практика решителен мач за титлата срещу Левски, който за съжаление загубихме, играехме редовно, при това нелошо в Европа. Мисля, че доста от вас са присъствали на мачовете ни срещу Фейенорд, срещу Шльонск и други. Това трябва да бъде целта ни на първо време – да се върнем на това равнище“, добави новият шеф в Локомотив, който прекрати състезателната си кариера това лято.

снимка: Илия Стоименов/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА

Още от БГ Футбол

Виж всички