Гледай на живо

Какъв ще е ефектът от треньорските промени в Байерн и Тотнъм - гледайте "Контра"

Вижте кои са новите акционери в ЦСКА - Томов раздаде акции на много легенди

Вижте кои са новите акционери в ЦСКА - Томов раздаде акции на много легенди

Бордът на директорите на мажоритарния собственик "Лира Инвестмънтс С.А.", взе решение да предостави безвъзмездно акции на ПФК ЦСКА АД на голяма група ветерани- футболисти на армейския Клуб. Списъкът е изготвен по предложение  на "Клуба на ветераните" и е съгласуван с Надзорния съвет на ПФК ЦСКА АД. Решението е мотивирано от заслугите на ветераните към историята на футболния Клуб и неговата спортна слава.  Това е неразделна част от поетапното превръщане на акционерното дружество ПФК ЦСКА  в Клуб на своите привърженици.

Сред ветераните, които получават акции безвъзмездно от Клуба са: Димитър Пенев,  Димитър Якимов, Петър Жеков, Георги Велинов, Борис Гаганелов, Борис Станков, Тодор Колев, Спас Джевизов и редица други ветерани на армейците.

С това решение мажоритарният собственик "Лира Инвестмънтс С.А.", изразява своята признателност към ветераните допринесли най-много за футболния Клуб носител на 31 шампионски титли на Република България.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти