ЦСКА продължава да се издължава на Бидзари

ЦСКА продължава да се издължава на Бидзари

Италианският мениджър Мариано Бидзари, на когото ЦСКА дължи 108 хиляди евро, които трябва да бъдат изплатени до 20 януари, е получил още един транш от ръководството на "червените". Импресариото обаче не пожела да разкрие за каква сума става въпрос. Първата част от плащането на "армейците" към Бидзари се равняваше на 13 хиляди евро.

"Вече получих два транша от дължимите пари. Днес (б.а. вчера) очаквам да взема и третата част, след което ще има само един оставащ превод. До този момент от клуба покриват сроковете, за които сме се споразумели. Доволен съм от сътрудничеството ни. На този етап няма абсолютно никакъв риск за отнемане на точки. Надявам се, че и останалите два транша ще бъдат платени без проблеми и ще уредим напълно отношенията си до 20 януари. Изключително радостен съм от начина на процедиране на новото ръководство в конкретната ситуация", заяви италианецът.

Бидзари доведе в ЦСКА Фабрицио Грило, Джуземе Акуаро и Елиот Гранден и  столичани му дължат пари именнно във връзка с тези трансфери.

"Тема Спорт"

Последвайте канала ни в

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички