ЦСКА обяви война на Черноморец

ЦСКА обяви война на Черноморец

ЦСКА обяви тотална война на Черноморец заради заведеното съдебно дело по казуса "Мишел Платини". Бесни от претенциите на бургазлии за милиони неустойки, "червените" се заканиха да съсипят "акулите" и в съда, и в БФС. Черноморец иска пари за забавени плащания по трансфера на бразилеца, въпреки че получи отдавна договорената сума.

"Схемата е елементарна. От Черноморец завеждат дело, което знаят, че предварително ще загубят, за да изравнят финансовите си баланси. Претенциите си за милиони ще ги запишат като активи, но това е аматьорщина и няма да мине", коментираха пред "Стандарт" от Борисовата градина,

"Всички са им спрели парите и в клуба се чудят за какво да се хванат. Но ние не сме виновни, че са пред закриване. Чуха, че в ЦСКА вече се плаща и опитват номера. "Титан" са се издължили за Платини, въпреки че са опитвали да се измъкнат. Но чисто юридически Черноморец има нула процент шансове в съда", допълниха от "Армията".

Напрежението по оста между двата клуба се вдига точно преди първия пролетен кръг, в който ЦСКА гостува на Черноморец. Повтаря се историята отпреди 2 години, когато нервите бяха опънати до краен предел заради бягството на Анисе Абел от Бургас в Борисовата градина.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти