Венци Стефанов: Не завиждам на ЦСКА и Левски за феновете - лошо е, когато агитките са вредни

Венци Стефанов: Не завиждам на ЦСКА и Левски за феновете - лошо е, когато агитките са вредни

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че не завижда на ЦСКА, Левски и пловдивските отбори за повечето фенове на мачовете им.

"Не им завиждам. Лошо е, когато агитките са вредни за отбора и клуба си. Нашите само подкрепят играчите. Случва се големи агитки да носят и сериозни глоби на клубовете си. Но нещата се променят. Сега е така заради лошите условия на стадионите. На новия, който ще построим, всички биха идвали с радост, не само феновете на Славия. Биха водили и семействата си, а не да чупят и буйстват", сподели Стефанов пред "Труд".

"Славия ще я има още сто години. Само малоумник може да си помисли, че можем да изпаднем в "Б" група. Единствено Славия у нас знае точно историята си и има пълните исторически сведения за нея. Без да се заяждам, но ние поне сме сигурни кога празнуваме точно сто години", каза още босът на "белите".

"С какво ще се помни 2013 г. - с мача, с който спряхме Левски за титлата или с празненствата за 100-годишнината на Славия? Второто е далеч по-значимо. Първото просто показа на някои хора, че не се слага тиганът, когато рибата е още в морето. Докато празненствата за юбилея ми донесоха огромна радост", добави президентът на славистите.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти