Левски и ЦСКА заедно при Фандъкова

Левски и ЦСКА заедно при Фандъкова

В седмицата на вечното дерби Левски и ЦСКА джентълменски действат и заедно. 
Двата гранда се договориха да посетят столичния кмет Йорданка Фандъкова. Ще се търси повече съдействие от общината в подкрепа на футбола. Сферата е широка - от собствеността на Левски и ЦСКА до организацията около мачовете.

Колосите се разбраха и по идеята вечното дерби напролет да се премести на клубните стадиони. Единственото колебание остана у полицията. Но и там везните клонят към "да" при план за стриктна организация по арените. След излизане на програмата за пролетта Левски и ЦСКА ще изпратят писмо-молба до институциите за рокадата. Предвижда се гостуващите агитки да бъдат по около 2000 души.

Дербито в последните години мина на националния стадион по настояване основно на полицията. Връщане по клубните арени ще спести сериозни разходи на клубовете. А и страните, в които се играе на неутрални стадиони, са изключителна рядкост.


Левски пусна 12 000 билета за съботното дерби и даде половината на ЦСКА. Цените са по 10 и 14 лв. "Сините" продават местата си от вчера, а в събота пласирането ще е само на националния стадион.

"Труд"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти