"Сините" реагираха на съдийските отсъждания срещу Локо (Пд) - ето какво поискаха от БФС

"Сините" реагираха на съдийските отсъждания срещу Локо (Пд) - ето какво поискаха от БФС

Ръководството на Левски изрази недоволството си от отсъжданията на страничния рефер Драгомир Милев в мача с Локомотив (Пловдив). Това стана чрез публикувана на клубния сайт декларация. В нея "сините" се обърнаха към БФС с призив за феърплей.

Ето какво пише в декларацията:

Ръководството на „ПФК Левски" изразява своето възмущение относно отсъжданията на страничния съдия Драгомир Милев по време на двубоя с Локомотив Пловдив от XII-я кръг на А група.
Във въпросната среща бяха отсъдени две несъществуващи засади в ключови за крайния изход на срещата ситуации. Твърдение, което бе потвърдено и от многократните видео повторения на телевизиите. Незнаем дали отсъжданията са плод на качествата на въпросния съдия или преднамерени решения в ущърб на клуба, но намираме тенденциозност в действията спрямо ПФК „Левски”.
Ръководството и спортно-техническият щаб се обръщат към БФС, прилежащите му комисии и всички отбори в „А” група с призив за феърплей. ПФК „Левски” апелира съдийските отсъждания да се ръководят от случващото се на терена, а не от външни фактори.
Ръководство на ПФК Левски

Още от БГ Футбол

Виж всички