ЦСКА отнесе два бона глоба, Лудогорец - хиляда лева

ЦСКА отнесе два бона глоба, Лудогорец - хиляда лева

Отборите на Хасково и ЦСКА отнесоха глоби от по 2000 лева заради публиките
си, юношите на Локомотив (Пловдив) наказани с три мача лишаване от домакинство.

Решения на Дисциплинарната комисия на БФС от 2-и септември:

7-ми кръг "А" група

Живко Станиславов Атанасов ПФК "Черно море" 1 200
Камен Гълъбов Хаджиев ПФК "Локомотив"София 1 300

ПО ДОКЛАД

За хвърлени многобройни предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А -предложение 2- ДК наказва ПФК "Хасково" гр. Хасково с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, наоснование чл.37, ал.1, т. 22 - ДК наказва ПФК "ЦСКА" гр. София  с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А Ц предложение 1- ДК наказва ПФК "Лудогорец" гр. Разград с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

5-ти кръг "Б" група
Николай Христов Христозов ПФК Добруджа Добрич 1 75
Методи Георгиев Илиев ПФК Септември Симитли 2 250

ПО ДОКЛАД

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва ПФК "Ботев" Враца с имуществена санкция в размер на 500 лева.

ДК задължава ПФК "Бургас" гр. Бургас да възстанови щетите на стадион "Дружба" гр. Добрич съобразно чл. 38 от ДП.

ПО ДОКЛАД -U-17 3-ти кръг

За нанесен удар на противников състезател, на основание  чл.22, ал.1, буква Д, колонка 4 - ДК наказва със спиране на състезателните права за 2 срещи състезателя Даниел Генадиев Наумов от ПФК ЦСКА София

За нанесен удар на противников състезател, на основание чл.22, ал.1, буква Д, колонка 4 - ДК наказва със спиране на състезателните права за 2 срещи състезателя Георги Йорданов Чукалов от ПФК Локомотив Пловдив

За навлизане на публика с последствия и прекратяване на срещата, на основание чл. 37, ал.1, т. 1, буква В, предложение 4, ДК наказва ПФК Локомотив Пловдив с лишаване от домакинство за 3 срещи и имуществена санкция в размер на 1,875 лева.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти