Треньорът на Партизан: Шансовете с Лудогорец са 50:50

Треньорът на Партизан: Шансовете с Лудогорец са 50:50

Старши треньорът на Партизан Белград Марко Николич каза, че шансовете на неговия отбор в евентуалния трети квалификационен кръг на Шампионската лига по футбол срещу българския шампион Лудогорец са равни.

"Не се случва толкова често между два отбора с изравнени сили единият винаги да побеждава, каза Марко Николич. С оглед на това, че те победиха миналата година, мисля, че през тази година Партизан може да се противопостави по истински начин. С малко обиграване на отбора шансовете за мен са 50:50. Имаме доста информация за Лудогорец. Ако не се лъжа, те през миналия сезон играха на четвъртфиналите на Лига Европа, а преди това елиминираха и италианския Лацио. Запазили са си отбора от миналия сезон, а дори са си взели четири нови футболисти. Много сложен отбор".

Марко Николич обаче каза, че още не трябва да се мисли за Лудогорец, а отборът да се подготви за реванша с Торшавн от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. В първия мач Партизан победи отбора на Торшавн с 3:0 на своя стадион в Белград.

Още от Футбол свят

Виж всички