Александра Жекова в уникална фотосесия за KYMCO (ГАЛЕРИЯ)

Александра Жекова в уникална фотосесия за KYMCO (ГАЛЕРИЯ)

KYMCO, петият в света и първи в Тайван голям производител на скутери, мотоциклети и АТВ-та се довери на най-успешната българска сноубордистка - Александра Жекова, която участва в специална фотосесия на марката със своя нов скутер KYMCO PEOPLE GТ 125i.
Александра Жекова в уникална фотосесия за KYMCO 

Кадрите от фотосесията бяха заснети по централните софийски улици и на няколко извънградски локации в близост до столицата от фотографа Любомир Асенов от LAP.
Александра Жекова в уникална фотосесия за KYMCO 

Фотосесията е част от медийната кампания на KYMCO, която стартира в началото на месец юли и има за цел да покаже, че скутерът е бързо, икономично, удобно и сигурно средство за придвижване в градска и извънградска среда.

Александра Жекова в уникална фотосесия за KYMCO 

Поставяме безопасността на водачите на първо място и затова поканихме Александра за тази кампания, защото тя е еднакво отговорна към всичко, което прави и дава сто процента от цялата си енергия и талант, за което сме изключително признателни. Радваме се, че все повече млади хора като нея предпочитат да се придвижват в градската джунгла на две колела.”, споделиха от фирмата вносител.

Най-успешната българска сноубордистка не крие своите предпочитания към моторните спортове и екстремните преживявания, но се придържа към ограниченията и правилата за движение по пътищата.

При инцидент на пътя каската може да спаси живот. Не разбирам хората, които подценяват това. Аз винаги карам с включен фар и нося каска.”, споделя Александра в свое интервю.

Кампанията се радва на голям интерес, заради искреността на посланията, които пресъздават по непринуден начин чувствата и усещанията, които изпитва един млад човек при придвижване със скутер.

Човек, който пести и цени своето време, управлява живота си”, споделя Александра Жекова.

Фирма „Сенакс”, официален вносител на KYMCO за страната предоставя възможност за тест драйв на всички хора, които имат желание да изпитат емоцията при каране на скутер и да пробват възможностите на новите модели на марката.

Александра Жекова в уникална фотосесия за KYMCO 

Българските клиенти могат да избират между различни скутери, разделени в две категории – до 50 сс - DJ 50 S и Agility City 50 и от 50 до 700 сс - K–XCT 300i, Xciting 400i и People GT 125i.

Фирмата вносител осигурява възможност за директна покупка, както и различни лизингови схеми за поръчка на всички модели скутери, мотоциклети и АТВ-та на KYMCO. Гаранционното и извънгаранционно обслужване на марката е обезпечено в Senax Auto & Moto Service.

KYMCO работи в партньорство с гигантите в автомобилната индустрия BMW и Honda.

ГАЛЕРИЯ - ТУК!!!

Още от Зимни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти