Томов каза истината за милиардера Стивън Ло (видео)

Томов каза истината за милиардера Стивън Ло (видео)

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов в прав текст разясни ситуацията относно евентуалното бъдещо сътрудничество между червените и хонконгския милиардер Стивън Ло. Бизнесменът бе на посещение в София, което предизвика лавина от новини в българските медии, които бяха определени от Томов като измислици.

"Видях достатъчно публикации, които са измислени или нагласени, за да мога да ги коментирам. Истината се казва тогава, когато има нещо решено. Не може с полуприказки да се говорят нещата. До момента няма нищо решено в тази насока. Тук става въпрос за група крупни чуждестранни инвеститори, които се интересуват от инвестиции, но не в клуба. Ако те се случат, дай Боже, може би след това и за ЦСКА. Но нищо не мога да кажа. Никога не съм ви подвеждал. Няма нищо по този въпрос - вчера и онзи ден го заявих. Когато се появяват 100 публикации, измислени от въздуха, които твърдят обратното, какво мога да кажа", поясни новият председател на НС на армейците.

снимка: Емона Цончева, Sportal.bg


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички